A 129 – Rovnováha v partnerstve – 2004-06-10 17:19:54


Mam problematicke partnerstvo. Ked som mala 3 roky, som prekonala klinicku smrt. Manzel vsetko chce len po svojom, a ja uz nevladzem….

Saša Pueblo – Rovnováha v partnerstve – 2004-06-10 17:21:11


Partnerský veštecký profil.
Zdravie
Vy: skúmam automatickou kresbou, hrubé čiary sa objavujú v oblasti hrude. Odporúčam zvýšenú pozornosť a pravidelné kontroly u lekára.
Partner: nenachádzam závažné zdravotné problémy.
Psychika
Vy: automatickou kresbou zisťujem, že vaše aurické telo je okolo fyzického tela. To znamená, že psychika je stabilná.
Partner: psychika je stabilná.
Povaha
Vy: ste epileptická povaha uložená bioenergeticky v temennom mozgu. Charakterizuje to obrázok osoby, ktorá je v uzavretej miestnosti a nevie nájsť, čo hľadá, ako keby nič nevidela.
Partner: je schizofrenická povaha usadená v mozočku, ktorý je v zadnej časti mozgu. Charakterizuje to obrázok osoby, ktorá vás má rada a chce sa o vás starať.
Tieto vaše dve povahy dobre do seba zapadajú a môžu vytvárať určitú stabilitu vo vzťahoch.
Sexuálne centrum
Vy: máte sexuálne centrum uložené v hlave a naznačuje to na určité ambície, niečo byť, niečo znamenať. Určite nie je vaším ideálom domácnosť. Charakterizuje to obrázok chuti víťaziť a byť oslavovaná.
Partner: má centrum v podbruší a naznačuje to na určitú citlivosť,senzibilitu a osobu, ktorá by sa rada starala o domácnosť, teda žiadna chuť po kariére. Charakterizuje to obrázok osoby, ktorá sa vás bojí a chce od vás odísť, ale niečo ho vždy pritiahne naspäť.
V zásade sa aj v tejto oblasti dopĺňate.
Astrológia psychiky
Vy: skúmam neuróny v šedej kôre mozgovej. Je tu obrázok márnice a klinickej smrti. Klinická smrť nesporne zmenila vašu psychiku.
Partner: je tu obrázok osoby, ktorá sa fanaticky modlí k Bohu.
Sexuálne podvedomie
Skúmam najhlbšie city vytvorené počas detstva.
Celková vzrušivosť Vy: do sveta mŕtvych informačných polí spôsobená klinickou smrťou. Povrchová vzrušivosť: na seba. Pohlavná vzrušivosť: je chaotická a nejasná. Citová vzrušivosť: k dieťaťu.
Celková vzrušivosť partner: na ženské telo. Povrchová vzrušivosť: dotýkať sa žien, ich šiat, vecí. Pohlavná vzrušivosť: na vlastné pohlavné orgány. Citová vzrušivosť: kostol.
Táto úroveň je problematická a nedovoľuje, aby ste vytvorili s mužmi hlbšie vzťahy a svoj vzťah rozvíjali.
Traumatické oblasti
Vy: je to klinická smrť, ktorá pozmenila neurónové prepojenia v šedej kôre veľkého mozgu, stredného mozgu a mozočku. Vyzerá to tak, že vaša duša a vaše ja blúdia vo svete mŕtvych informačných polí a to je váš skutočný život. Vonkajší život je pre vás nezaujímavý a odmietate ho. Vonkajší život vám ničí psychiku a zdravie.
Spôsob myslenia
Vy: je podľa automatickej kresby pozitívny.
Partner: je negatívny.
Aký človek ste
Vy: ste pozitívny človek, aurický obal je podľa automatickej kresby pevný bez ostrých hrán a teda pozitívny.
Partner: má aurický obal plný ostrých hrán a to naznačuje na negatívneho človeka.
Láska
Nemožno u vás hovoriť o vzájomnej láske ani o vyšších formách harmónie. Váš vzťah je narušený. Automatická kresba kreslí vaše fyzické telá na čierno, spejete do deštruktívneho obdobia. Neodporúčam ďalšie spolužitie.
Záver
Keď som porovnával váš psychický stav s inými, ktorí prežili klinickú smrť, tak ich neurónová schéma a psychika sa podobá vašej. Skúmal som na diaľku aj takých, ktorí dokážu túto jedinečnú schopnosť používať. Jeden vedome vstupuje do sveta informačných polí a venuje sa archeológii. Ďalší píše o dejinách, iný je lekár liečiaci alternatívnymi metódami. Teda využívajú svoju jedinečnosť pre praktické účely. Vašim problémom je na niečo špeciálne svoju schopnosť využiť. Saša Pueblo

A 129 – Rovnováha v partnerstve – 2004-07-14 16:32:39


Dakujem za vypracovanie vesteckeho profilu. Bola by som rada, keby ste sa bližsie pozreli na moje zdravie, pretoze mam viacero zdravotnych problemov.

Saša Pueblo – Rovnováha v partnerstve – 2004-07-14 16:33:10


Celková diagnostika: vykazuje dve problémové miesta v oblasti prsníkov. Tu sa na základe Silva veštectva objavili dva čierne krúžky.
Reiki diagnostika: tlaky v oblasti prsníkov. Silné tlaky v pľúcach, ostatné oblasti sú bioenergeticky v poriadku.
Diagnostika kyvadlom: kyvadlo nechce obkresľovať pľúca a obidva prsníky. Ostatné v poriadku. Kyvadlo nakreslilo v oblasti prsníkov zložitý útvar. Treba ich podrobiť lekárskemu vyšetreniu, čo sa tu deje.
Diagnostika Silva: v pľúcach a prsníkoch je silné ničenie, chýba tu kontrola organizmu. V pečeni nedostatok kontroly, údržby. Prílišné ticho. Ostatné v poriadku.
Diagnostika farbou: pečeň má vyžarovať červenú a vyžaruje bielu. Pľúca by mali vyžarovať zelenú a vyžarujú červenú. Problémové oblasti.
Diagnostika dvojníkom: vytváram postavičku z bioenergií. Tento panáčik ide okamžite do oblasti prsníkov a dovnútra pľúc. Tiež vaša pečeň sa mu zdá ako mŕtva planéta. Príliš ticho a príliš pasívna. Nie všetky časti pracujú dostatočne. Celkovo zvláštny stav.
Diagnostika totemovým zvieraťom: zviera vytrháva z vašej hrude prsníky a rýchlo ich zahrabáva do zeme. Nepríjemné pocity.
Celkovo je treba venovať sa vašim prsníkom a začať s preventívnou liečbou imunitného systému. To, čo sa vo vás deje, treba brať zodpovedne. Vypracujem vám plán na aktivizáciu a posilnenie imunitného systému. Liečby musia trvať dlhodobo aj 3-4 roky. Saša Pueblo

Pridaj komentár