A 84 – Divné pocity – 2004-04-21 19:01:56


Asi pred tromi mesiacmi som mal vysoky tlak a bolesti v hrudniku. To preslo. Potom som mal bolesti hlavy, tie tiez presli. Teraz mam hucanie resp. piskanie v usiach a obcas citim tlaky v hlave a v oblasti korena nosa. Bolesti hlavy sa asi po dvoch tyzdnoch vratili. V noci ked zaspavam mavam niekedy divne pocity. Tazko sa to opisuje slovami. Proste ked ma zacne chytat spanok, tak sa zacne nieco diat a musim otvorit oci. Niekedy sa v noci zobudim a ako keby mi mozog nejak divne pracoval, nemozem dobre ovladat myslienky. Obcas sa mi zacne trosku tazsie dychat a rychlejsie sa mi rozbucha srdce, ale to asi preto ze sa zlaknem toho, co sa deje. Doteraz som ziadne zdravotne problemi nemal. Bol som u doktora, brali mi krv, spravili ekg, eeg a vobec nic mi nenasli.

Saša Pueblo – Divné pocity – 2004-04-21 19:02:48


Povaha
Ste hystericka povaha bioenergeticky usadena v ustnej dutine. Charakterizuje to obrazok cloveka, ktory je raz v norme a potom ako keby sa dostaval do stavu dusevneho cudactva. Nestabilnost psychickych pochodov. Terapie a liecby su vhodne.
Sexualita povahy
Je europska a usadena v ustnej dutine. Charakterizuje to obrazok cloveka, ktory ma namesacne sklony a moze casto robit to, co nechce.
Sexualne centrum
Je v podbrusi a naznacuje na zenske prvky v muzskom spravani. Charakterizuje to obrazok muza, ktory by chcel byt vlastne zenou, ale ho to rozculuje a hneva. Nevie, co vlastne chce.
Astrologia sudicky
Skumam neurony v mozocku, ktory je v zadnej casti hlavy. Zvlastny stav neuronov, bez obrazkov a objektov. Jednoducho tma. Nedobry stav. Spiritisticke sklony, informacne polia sveta mrtvych dusi.
Astrologia psychiky
Skumam neurony vo velkom mozgu a to v sedej kore. Predstavy upira z Nosferatu a spiritisticke sklony. Moznost stocenia psychiky, moznost ublizovat bez toho, aby ste o tom vedeli. Treba liecit a predist neprijemnostiam.
Astrologia planet
Skumam neurony v strednej casti mozgu. Je tu velka planeta Pluto, ktora vas vedie do neprijemnosti a destrukcie. Bude vhodne to zastavit a dat do poriadku.
Rodova karma
Skumam vasich predkov a mozne vplyvy na vas terajsi zivot. Predok, ktory zosalel a bol agresivny. Rizikovy faktor je silny.
Sexualne podvedomie
Skumam najhlbsie city vytvorene v ranom detstve. Celkova sexualna vzrusivost: je byt niekym inym. Povrchova vzrusivost: na cintorin a podobne miesta. Pohlavna vzrusivost: do spiritizmu a sveta mrtvych. Citova vzrusivost: vo svete mrtvych.
Celkovo vas mozno charakterizovat ako osobu so spiritistickymi sklonmi. Nastudujte si Plazmaticku skolu na mojich strankach. Kazdopadne by ste sa mali podrobit pravidelnym kontrolam z hladiska rizik vo vasej psychike. Saša Pueblo

Pridaj komentár