A 67 – Fóbia, úzkosť – 2004-03-30 11:52:40


Trpím úzkosťou, fóbiou rôzneho charakteru ako je napr. uzavretý priestor, výťahy, vo veľkej spoločnosti ľudí. Trasú sa mi ruky, ked sa niekto na mňa pozerá, prepadám panike a mám chuť újsť z tejto situácie. Doma pociťujem hroznú samotu, nebaví ma spoločnosť, kde nie je priateľ.

Saša Pueblo – Fóbia, úzkosť – 2004-03-30 11:53:45


Povaha
Ste hystericka povaha bioenergeticky usadena v ustnej dutine. Charakterizuje ju obrazok osoby, ktora sa boji vlastne vsetkeho okolo. Strach prevladol nad rozumom.
Sexualita povahy
Je europska a usadena v ustnej dutine. Je typicky hystericka s obrazom krasnej a zvodnej zeny, ktora je cela roztrasena a boji sa.
Sexualne centrum
Je umiestnene v ustnej dutine a naznacuje na detsku sexualitu – urcita nezodpovednost. Charakterizuje ju obrazok zurivej matky a este jednej nervovo labilnej osoby, ktora zneuziva male dievcatko. Predpokladam, ze zazitky z detstva.
Astrologia sudicky
Skumam neurony v mozocku. Bohuzial nevidim ziadne schemy, ktore by naznacovali o moznom zivotnom osude. Je tu uplne cisto a prazdno, co nie je dobre. Naznacuje to na mozne psychicke problemy.
Astrologia psychiky
Skumam neurony v sedej kore velkeho mozgu. Mate netradicne obrazy, ako vas niekto neustale zabija a znasilnuje. Vy stale utekate a bojite sa.
Astrologia planet
Skumam neuronove schemy v strednom mozgu. Zistujem prazdno bez ziadnych schem, co nie je dobre, naznacuje to na psychicku labilnost.
Rodova karma
V rode osoba zenskeho pohlavia, obdobie po druhej svetovej vojne. Vazenie. Ublizila vlastnemu dietatu. Spoluvazenkyne ju ustvali do sialenstva. Posobi to silne na vas.
Sexualne podvedomie
Skumam najhlbsie citove zlozky osobnosti vytvorene pocas raneho detstva. Celkova vzrusivost: na strach. Povrchova vzrusivost: na noz, noznice a ine predmety a bolest. Pohlavna vzrusivost: na sialenu osobu. Citova vzrusivost: na matku. Z toho vyplyva, ze v detstve sa odohravali cudne veci a vo vasom okoli bola narusena osoba. Boli by vhodne hypnozy a uvolnenie tychto spomienok.
Traumaticke oblasti
Sexualne zneuzivanie, cudne zazitky z detstva. Strach je pre vas silna vzrusivost. Prepojenost strachu na sexualitu.
Emocie
Prevlada emocia strachu, ktora ma eroticko-sexualne pozadie.
Vase problemy vznikli pocas detstva, ked bola vo vasej blizkosti narusena osoba. Vytvorila sa u vas vazba na strach a sexualnu vzrusivost. Je vhodne, aby ste ovladli svoj strach a usilovali sa ho odpojit od sexuality. Potrebujete, aby sa vam venoval specialista – sexuolog a tiez hypnotizer, ktory by odblokoval zazitky z detstva. Saša Pueblo

A 67 – Fóbia, úzkosť – 2004-04-24 17:41:02


Dakujem pekne za odpoveď, ktorá ma aj mierne prekvapila. Neviem, ale z minulosti si na určité veci nespomínam. Verím Vám, pretože tie určité veci z minulosti ako strach z nožníc, noža…… zurivá matka….povaha…je pravda. Ale tie sexuálne obtiažovania si nepamätám. Mala som detstvo v podstate veľmi pekné a kľudné.Chcela by som sa taktiež opýtať, či je možné pokračovať Vašimi technikami, alebo mám niekoho na hypnózu hľadať ? Prosím o bližšiu radu čo ďalej. Veľmi by som sa chcela odblokovať strachom, pretože si myslím, že som ešte príliš mladá na to, aby som prestala v mojich životných cieľoch a stiahla sa do úzadia. Je to veľmi zlý pocit. Za odpoveď veľmi pekne ďakujem a želám príjemný deň.
P.S. Som veľmi rada, že si môžem Vašu internetovú stránku čítať vo
všetkých voľných chvíľach. Vaším článkom venujem veľa času a mám niekedy pocit, že sa veľmi pri nich ukľudním. Za to všetko Vám patrí moja srdečná vďaka.

Saša Pueblo – Fóbia, úzkosť – 2004-04-24 17:41:53


Jedna vec je vestecky problem a druha vec su terapie. Mate strach usadeny prilis hlboko a je viazany na Vase detstvo. Keby ste sa chceli zasadne zmenit, tak by to bolo vela prace. Jednoduchsie je zacat Vas strach ovladat a vhodne kontrolovat. Saša Pueblo

Pridaj komentár