A 239 – Artritída, opuchy kĺbov – 2004-10-27 19:38:49


Som vedena v reumatologickej ambulancii. Mam stanovenu diagnozu – seronegativna reumatoidna atritida st. III.Moj popis zdravotneho problemu: opuch kolien – pritomnosti vody, opuchy sa ojavuju bez nejakej pravidelnosti. Opuch drobnych klbov prstov na rukach – v sucasnosti oba palce a malicek lavej ruky. Za Vas nazor a diagnostiku vopred dakujem

Saša Pueblo – Artritída, opuchy kĺbov – 2004-10-27 19:40:51


Požiadali ste ma o diagnostiku, pretože trpíte opuchom kĺbov. Ja som našiel príčinu vašich problémov a tou je nedostatočná aktivita hlavnej žľazy – hypofýzy, ktorá produkuje málo rastových hormónov pre svaly, respektívne nedáva dosť biochemických impulzov na ich tvorbu. Odporúčam vám začať chodiť do fitnes, posilňovať a užívať voľne dostupné produkty na podporu rastu svalov ap.

Diagnostika Silva krúžky: nenachádzam žiadne čierne krúžky ani vážnejšie zdravotné problémy.
Diagnostika Reiki bioenergie: bioenergetické pomery v tele sú dobré, iba oblasti hormonálnych žliaz zosávajú energiu. Čo by naznačovalo na zdravotné disharmónie.

Diagnostika kyvadlom: kyvadlo nechce obkresľovať hormonálne žľazy, obličky a svaly.
Diagnostika Silva údržba: v problémových oblastiach silná a prehnaná údržba a oprava. Všetko vyvoláva zmätok a chaos. Takýto stav nie je bežný a naznačuje na to, že organizmus zle riadi údržbu a opravu v organizme.

Diagnostika automatickou kresbou: čierna čiara sa kreslí v oblasti mozgu. Naznačuje na oblasti silného prekrvenia mozgu a zväčšených cievnych a žilových oblastí.
Diagnostika rezonanciami: preniká intenzívne do oblasti svalov. Naznačuje na to, že niektoré vlákna svalov sú až príliš preťažené a iné naopak, mľandravé. Disharmónia vo svaloch.

Diagnostika echolokáciou: nevracia sa z oblasti obličiek. Ostatné v poriadku.
Diagnostika astrálna: prezerám si vaše svaly a mám pocit, že niektoré časti svalov sú vyživované dobre a niektoré veľmi málo.

Diagnostika totemovým zvieraťom: totemový vlk ohrýza vaše hormonálne žľazy. Tým naznačuje na potrebu preliečiť ich.
Diagnostika aurického vyžarovania: vytvára krížiky v oblasti svalov a hormonálnej činnosti v organizme.

Diagnostika najhoršieho miesta: naznačuje na oblasť hypofýzy, ktorá sa nachádza v hlave ako hlavná žľaza. Produkuje nedostatok rastového hormónu pre svaly.
Diagnostika tarotovu kartou: objavuje sa karta obrnenca a tá sa mi ukazuje vždy, keď má niekto problémy s hormonálnymi žľazami.

Saša Pueblo

Pridaj komentár