Tento príspevok pojednáva o sugerácii stavu týfusu. Ide o chorobný stav, v ktorom majú chorí pocit, že je vedľa nich postava alebo niekoľko postáv.

Znovu som si pozorne prečítal predchádzajúce príspevky a previedol som základný výcvik uvedenia sa sugeráciou do stavu, ako keby som mal mozog zasiahnutý stavom týfusu. Podrobne som si stav týfusu vyvolal v jednotlivých častiach mozgu. Najprv som robil ľavú hemisféru a mal som blažené stavy dobroty a úžasnej materinskej lásky.

Prešiel som šedú kôru predného mozgu, temenného mozgu, zadného zrakového mozgu a spánkového mozgu. Potom som si stav týfusu vsugerovával v jednotlivých častiach prvej hemisféry a mal som pocit slasti z nekonečnej múdrosti. Uvažoval som aj o tom, o čom môže vlastne byť Dvojník sekcia a prišiel som na základe získaných informácii k tomu, že to môže a musí byť o Bohu a ceste k Bohu. Znovu som sa skoncentroval teraz do malého mozočku v zadnej časti hlavy. Mozoček má desať častí vpravo a desať častí vľavo.

Predo mnou sa zobrazovala bytosť, ktorá všetko vedela a všetko mohla dokázať. Tak isto som sa sugeráciou týfusu sústredil do neurónov stredného mozgu a tu som pred sebou znovu vyciťoval postavu achymistického Boha, ktorý je prítomný v každom fyzikálnom a chemickom dianí. Pokračoval som v koncentrácii do talamusu a mal som pred sebou pocit postavy, ktorá môže všetko a kdekoľvek. Pokračoval som sugeráciou do hypotalamusu a tu som si za predĺženou miechou sugeroval klinickú smrť a týfus zároveň. Predo mnou sa objavila svietiaca postava a to tá, ktorú opisujú ľudia počas štádia klinickej smrti a návratu z tohto stavu do normálneho stavu. Pokračoval som v navodení si sugerácie, že spím a v mozgu mi ide nočná chémia a zároveň stav týfusu. Predo mnou sa objavil anjel.

Pokiaľ som si vsugeroval množstvo týfusov v spánkovom stave, tak predo mnou bolo mnoho postáv anjelov. Špeciálne cvičenia som prevádzal do starých neurónov v spánkových lalokoch mozgu a v starých zvieracích neurónov v prednej časti mozočku. Tu sa zjavila predo mnou postava zvieraťa a cítil som magické schopnosti. Znovu som sa vrátil k začiatočnému cvičeniu a v šedej kôre mozgu som si na každom štvorcovom milimetri predstavoval jeden týfusový stav za druhým. V tomto stave som pred sebou cítil veľa postáv dvojníkov alebo významných osobností. V tejto sekcii sa budem venovať meditáciám zameraným k náboženstvu všetkého druhu.

Pridaj komentár